Diensten

Op zoek naar een partner voor regeltechniek?

Project engineering/werkvoorbereiding.

Een technisch project start uiteraard met een goede voorbereiding. Van de Ven beschikt over goede kennis om in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een helder ontwerp aan te leveren van de installatie. Een principeschema is hier in de rode draad in het project. Hiermee krijgen we een goed overzicht van de installatie.

Panelenbouw

Naast een afdeling engineering hebben wij ook een eigen paneelbouw afdeling. Hier worden de besturingspanelen compleet op maat voor een project gemaakt. Kasten worden allemaal getest en gecontroleerd op juiste regelgeving aldus een nen rapport.

Software engineering

Software engineering op basis van een goed keurde omschrijving maken wij de software voor de installatie zodat deze ook optimaal geregeld en bestuurd wordt.

IBS

Het belangrijkste van een project is dat na aanleg van de bekabeling een goede I/O test plaats vind zodat alle sensoren en actuatoren op de juiste I/O’s zijn aangesloten. Als dit allemaal juist is vind er een software checkplaats waarna de regeling optimaal wordt ingesteld.

Afstandsbeheer

Om een in gebruik genomen installatie goed te monitoren maken we gebruik van afstandbeheer. Om het gedrag van de installatie tijdens alle seizoenen van het jaar goed te monitoren en om bij eventuele klachten direct te kunnen schakelen.

priva
belimo
brcontrols
Siemens