Vacatures

Van de Ven Elektro & Regeltechniek in Boekel is  gespecialiseerd in meet- en regeltechniek voor kantoren en utiliteitsgebouwen in de wijde regio en heeft ook hier een uitstekende naam in opgebouwd. Daarnaast verzorgt men het tekenen, bouwen en testen van panelen inclusief de bekabeling, oplevering inclusief het service en onderhoud van de installatie. Een professioneel en snelgroeiend bedrijf, waar maatwerk de standaard is en geen dag hetzelfde! Een informeel Brabantse familiebedrijf met een enthousiast team vakbekwame medewerkers.

Vacature Monteur meet- & regeltechniek

Leergierig, met humor én twee rechterhanden

Binnen Van de Ven Elektro & Regeltechniek kunnen zowel ervaren als minder ervaren
monteurs aan de slag. Natuurlijk ben je al op de hoogte van de inhoud van het werk, maar bij Van de Ven Elektro & Regeltechniek is deze functie zeker zo afwisselend!
Het is voor jou elke keer weer een uitdaging om een mooie installatie te maken.

Je bekabelt en sluit zelf regeltechnische installaties aan voor klimaatinstallaties. Daarnaast help je de inbedrijfsteller mee om de installatie gereed te maken. En je installeert zelfstandig panelen of kasten voor meet- en regeltechnische installaties.
We denken hierbij aan kandidaten met humor en natuurlijk heb je passie voor elektrotechniek. Je zet je technische vaardigheden graag in op je werk en je wil je het liefst blijven ontwikkelen. Je hebt een elektrotechnische opleiding gevolgd en bij voorkeur al enkele ervaring als monteur.

Maar ook jonge, minder ervaren monteurs die zich verder willen gaan specialiseren nodigen wij van harte uit om te reageren. Interesse of affiniteit met proces- en/of regeltechniek is een pre en dus geen vereiste.

Wat heeft Van de Ven Elektro & Regeltechniek je te bieden?

  • Een prima salaris
  • 24 vakantiedagen en 13 Adv-dagen.
  • Goede reiskostenvergoeding
  • Overwerkvergoeding
  • Een mobiele telefoon
  • We stellen professioneel gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar.
  • Je werkt in de regio (dus geen lange reistijden en files)
  • Je komt terecht in een klein, gezellig team en in een platte organisatie.
  • We geven je de ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat!

Interesse?

Herken jij jezelf en ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct, zodat we snel kennis kunnen maken!

Geen moeilijke motivatiebrief of cv, maar bel Bart van de Ven gewoon even op telefoonnummer: 0492-700208. Eerst koffie drinken, we willen graag weten wie je bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

priva
belimo
brcontrols
Siemens