Vacatures

Op zoek naar een partner voor regeltechniek?

Neem contact op

Vacature Elektromonteur

Zo ziet jouw baan eruit

Bij ons kunnen ervaren en minder ervaren elektromonteurs altijd aan de slag. Je hebt ervaring met elektrotechniek en bij jouw vrienden sta je bekend om je twee rechterhanden, je gedrevenheid en leergierigheid. Je zet je technische vaardigheden graag in op je werk en wil die het liefste blijven ontwikkelen. Wil jij aan de slag bij een professioneel en snelgroeiend bedrijf, waarin maatwerk de standaard is en geen dag hetzelfde én ben jij fulltime beschikbaar? Dan is de functie van elektromonteur bij Van de Ven Elektro & Regeltechniek dé baan voor jou!

Zo ziet jouw baan eruit

Natuurlijk ben jij al op de hoogte van de inhoud van het werk als elektromonteur, maar we benoemen nog wat veel voorkomende werkzaamheden. De ene dag bekabel je regeltechnische installaties, de andere dag installeer je besturingskasten, maak je elektrotechnische installaties, los je storingen op of verzorg je het onderhoud aan elektrotechnische installaties.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor projecten van A tot Z, die je zelf voorbereid en uitvoert! Jouw uitdaging is om altijd weer een mooie installatie te maken. Hoe geweldig is het als jij hier samen met jouw collega’s de spin in het web wordt! Voor deze functie verwachten we dat je beschikt over:

 • Mbo diploma elektrotechniek, niveau 2, 3 of 4 of gelijkwaardig;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring
 • Geldig Nederlands rijbewijs.

We geven de sterke voorkeur aan iemand woonachtig in een straal van maximaal 25 kilometer rondom Boekel, Noord-Brabant.

Interesse of affiniteit met procestechniek en/of regeltechniek is een pré, maar geen vereiste.

Een werkgever die jouw werk waardeert

Bij werken met plezier hoort een plezierige werkgever. Ook daarvoor zit je goed bij ons! Je komt terecht in een klein gezellig team in een platte organisatie met korte lijnen. Hierdoor is er ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Je hebt collega’s op wie je niet alleen kunt bouwen, maar met wie je ook zeker kunt lachen. Om in dit team te komen ben je flexibel en heb je een no-nonsense mentaliteit. Wij verwachten van jou dat je betrouwbaar en representatief bent. Het leveren van kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Ook een oprecht gesprek met de klant en je collega’s ga je niet uit de weg. Wij vinden het daarnaast erg belangrijk dat jij open en eerlijk bent. Daar hebben we allemaal wat aan.

Heb je ambities om door te groeien in je werk? We geven je ruimte voor opleidingen en trainingen in jouw vakgebied, zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat. Ook zijn er door de snelle groei van ons bedrijf volop doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou bieden

Daar draaien we niet omheen. En waarom zouden we ook? Wij hebben je namelijk wat moois te bieden! Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Je krijgt goede begeleiding binnen het bedrijf om je werk goed uit te kunnen voeren. We werken volgens de cao Metaal en Techniek (voorheen cao Kleinmetaal) en bij een fulltime dienstverband van 40 uur bieden we je:

 • Een goed marktconform salaris;
 • 24 vakantiedagen;
 • 13 ADV-dagen;
 • 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding;
 • Overwerkvergoeding

Maar er is meer:

 • Werken in de regio (geen lange reistijden en files);
 • We stellen professioneel gereedschap, werkkleding en PBM beschikbaar;
 • Na een succesvolle proeftijd bieden we je een vast contract;
 • Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon (met mogelijkheid tot privé gebruik).

Hier kom je te werken

In de omgeving Boekel, Noord-Brabant dus, in een straal van 45 minuten rondom Boekel en bij uitzondering daarbuiten. Klanten zijn onder meer installatiebedrijven, kantoren, bedrijfshallen, scholen, verzorgingstehuizen, sportcomplexen en particulieren.

Nog steeds aan het lezen?

Dat je hier bent, betekent dat je de hele vacature hebt gelezen. Herken jij jezelf en ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct, zodat we snel kennis kunnen maken!

Stuur je motivatiebrief en cv naar bart@vandevenregeltechniek.nl. Nog sneller? Neem dan contact op met Bart van de Ven op telefoonnummer: 0492-700208

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

priva
belimo
brcontrols
Siemens