Vacatures

Van de Ven Elektro & Regeltechniek in Boekel is gespecialiseerd in meet- en regeltechniek voor kantoren en utiliteitsgebouwen in de wijde regio en heeft ook hier een uitstekende naam in opgebouwd. Daarnaast verzorgt men het tekenen, bouwen en testen van panelen inclusief de bekabeling, oplevering inclusief het service en onderhoud van de installatie. Een professioneel en snelgroeiend bedrijf, waar maatwerk de standaard is en geen dag hetzelfde! Een informeel Brabantse familiebedrijf met een enthousiast team vakbekwame medewerkers.

Vacature Elektromonteur

Leergierig, met humor én twee rechterhanden

Binnen Van de Ven Elektro & Regeltechniek kunnen zowel ervaren als minder ervaren
elektromonteurs aan de slag. Natuurlijk ben je al op de hoogte van de inhoud van het werk van elektromonteur maar bij Van de Ven Elektro & Regeltechniek is deze functie zeker zo afwisselend!
Het is jullie uitdaging om er elke keer weer een mooie installatie van te maken.

De ene dag bekabel je regeltechnische installaties, de andere dag installeer je besturingskasten, maak je elektrotechnische installaties, los je storingen op of verzorg je het onderhoud aan elektrotechnische installaties. Je hebt dagelijks contact met klanten en collega-monteurs en (afhankelijk van je ervaring) verzorg je zelf een deel van de voorbereiding.
We denken hierbij aan kandidaten met humor en natuurlijk heb je passie voor elektrotechniek. Je zet je technische vaardigheden graag in op je werk en je wil je het liefst blijven ontwikkelen. Je hebt een elektrotechnische opleiding gevolgd en bij voorkeur al enkele ervaring als monteur.

Maar ook jonge, minder ervaren monteurs die zich verder willen gaan specialiseren nodigen wij van harte uit om te reageren. Interesse of affiniteit met proces- en/of regeltechniek is een pre maar dus geen vereiste.

Wat heeft Van de Ven Elektro & Regeltechniek je te bieden?

  • Een prima salaris
  • 24 vakantiedagen en 13 Adv-dagen.
  • Goede reiskostenenvergoeding
  • Overwerkvergoeding
  • Een mobiele telefoon
  • We stellen professioneel gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar.
  • Je werkt in de regio (dus geen lange reistijden en files)
  • Je komt terecht in een klein, gezellig team en in een platte organisatie.
  • We geven je de ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat!

Interesse?

Herken jij jezelf en ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct, zodat we snel kennis kunnen maken!

Stuur je motivatiebrief met cv naar bart@vandevenregeltechniek.nl. Nog sneller? Neem dan contact op met Bart van de Ven op telefoonnummer: 0492-700208

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

priva
belimo
brcontrols
Siemens